روش قبولي در مدارس نمونه دولتي


دانش آموزاني که مايل به پذيرش در مدارسنمونه دولتي و نتيزهوشانمي باشند ، لازم است از روش قبولي در مدارس نمونه دولتي اطلاع يابند تا بتوانند در اين آزمون پذيرفته شوند. اطلاع از روش هاي تست زني در ازمون نمونه دولتي ، نکات تست زني نمونه دولتي ، راز موفقيت در آزمون نمونه دولتي و اطلاع از اينکه چگونه در مدارس نمونه دولتي قبول شويم؟ لازمه اصلي پذيرش در اين آزمون خواهد بود.


نکته مهم پيش از آزمون نمونه دولتي


1 - چند روز قبل از آزمون از مطالعه کردن دست بکشيد تا مغزتان فرصت استراحت داشته باشد و بتوانيد در روز آزمون با تمرکز از تمام ذهن خود کمک بگيريد.


2 - قبل از روز آزمون سعي کنيد تخميني از زمان و مسافت محل آزمون داشته باشيد تا در روز آزمون استرس نداشته باشيد.


3 - صبحانه تان را بصورت کامل ميل نماييد و سعي کنيد از مواد داراي قند هم استفاده کنيد تا دچار افت قند نشويد.


4 - از آوردن هر گونه جزوه، کتاب، برگه يادداشت و تلفن همراه سر جلسه خودداري نماييد.


5- از شب قبل از آزمون تمام وسايل مورد نيازتان را آماده کنيد. سعي کنيد 3 عدد مداد مشکي، مداد تراش و پاک کن، سنجاق، شناسنامه يا (کارت شناسايي عکس دار) و بطري کوچک آب به همراه خود داشته باشيد.


6 - سوالات را به ترتيب پيش ببريد و از هدر دادن زمان سر سوالاتي که پاسخ آن ها به ذهنتان نمي رسد خودداري کنيد.


7- با علامت هايي که خودتان يادتان بماند سوالاتي که نياز به فکر بيشتر دارند و سوالاتي که  پاسخ آن ها را نميدانيد را تفکيک کنيد تا زمان را از دست ندهيد.


8 - همزمان با پيش رفتن در سوالات گزينه ها را در برگه پاسخنامه علامت بزنيد تا در آخر با کمبود زمان زحمتتان هدر نرود.


9 - بعد از هر چند سوال چک کنيد که پاسخ ها را به درستي علامت زده باشيد.


10 - مديريت زمان از مهمترين مواردي است که در طول آزمون بايد به آن توجه کنيد و سعي کنيد در مدت زمان آزمون تمام تمرکزتان بر روي سوالات باشد.


11 - در صورت نياز به برگه چرک نويس از مراقب جلسه درخواست برگه سفيد نماييد و يا از حاشيه دفترچه تان استفاده کنيد.


12 - مراقب سالم ماندن برگه ي پاسخنامه باشيد تا مشکلي در تصحيح پيش نيايد.


13 - تنها يک گزينه را بعنوان پاسخ درست علامت بزنيد و از علامت زدن سوالاتي که شک داريد خودداري کنيد تا امتياز منفي زحمات شما را هدر ندهد.


14 - هنگام پاک کردن علامت هايي که سعي در تغيير آن را داريد به درستي و دقت از پاک کن استفاده نماييد.


15 - در صورتي که بين دو گزينه در انتخاب پاسخ صحيح شک داشتيد حتما بيشتر فکر کنيد و اگر به نتيجه قطعي نرسيديد علامت نزنيد تا امتياز نفي احتمالي نداشته باشيد.


 


جهت دريافت روش قبولي در مدارس نمونه دولتي و چگونه در مدارس نمونه دولتي قبول شويم؟ با مشاوران و اساتيد ايران تحصيل تماس حاصل نماييد


9099072952تماس از سراسر کشور و  9092305587 (تماس از استان تهران)


تماس از طريق تلفن ثابت بدون گرفتن کد پاسخگويي از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل


 


نکاتي که بايد براي درس خواندن و برنامه ريزي درسي رعايت کنيد



  • هيچوقت براي مدت زمان طولاني برنامه ريزي نکنيد زيرا ممکن است در اواسط برنامه ريزي يک اتفاق غيرمنتظره برايتان پيش بيايد در نتيجه چند روزي نتوانيد دقيقا به برنامه اي که نوشته ايد عمل کنيد در اين صورت برنامه ريزيتان بهم مي ريزد و رفته رفته نااميد و دلسرد مي شويد. بهترين زمان براي برنامه ريزي يک هفته است. اگر براي يک هفته برنامه ريزي کنيد ظرف مدت چند هفته براحتي متوجه نقاط ضعف و قوت خود مي شويد و در نتيجه براي هفته هاي بعدي بهتر مي توانيد برنامه ريزي کنيد.

  • شايد جمله ي هر درسي را همان روز بخوانيد برايتان کليشه اي و عادي شده باشد ولي لازم است بدانيد يکي از ساده ترين در عين حال  مهمترين و موثرترين اصول يادگيري مطالعه ي هر درس در همان روزي است کهه در مدرسه ياد گرفته ايد زيرا با اين روش مطالب مدت زمان طولاني تري در ذهن باقي مي ماند.

  • يکي از اشتباهات اکثر دانش آموزان اين است که وقتي تصميم به خواندن درسي مي گيرند مدت زمان زيادي بدون وقفه درس مي خوانند در صورتيکه که اين کار هيچ کمکي به شما نمي کند زيرا ذهن شما خسته مي شود و کيفيت يادگيري به شدت کم مي شود بنابراين بهتر است 1 ساعت مطالعه کنيد و سپس 15 دقيقه استراحت کنيد و سپس دوباره مطالعه را شروع کنيد.

  • يکي ديگر از اشتباهات اکثر دانش آموزان اين است که وقتي مي خواهند برنامه ريزي کنند از اول صبح تا آخر شب برنامه درسي مي نويسند و مطمئنا اگر يک روز بنا به دلايلي نتوانند مطابق برنامه ريزي درس بخوانند از برنامه هفتگيشان عقب مي مانند. پس حتما برنامه اي که مي نويسيد انعطاف داشته باشد مثلا يک ساعات خاص يا يک روز خاصي را به جبران درس هايي که در مدت مشخص نتوانسته ايد بخوانيد، اختصاص دهيد.

  • حتما حتما حتما در برنامه ريزيتان زمان هايي را هم براي تفريح و انجام کارهايي که شما را خوشحال مي کند اختصاص دهيد تا در آن زمان ها از نظر انرزي و نشاط ريکاوري کنيد.

  • يادتان باشد براي ذخيره اطلاعات در حافظه بلند مدتمان حتما بايد يکم مطلب را چند بار مرور کنيم پس هنگام برنامه ريزي زمان هايي را هم براي مرور درس هاي خوانده شده در طول هفته اختصاص دهيد.


برنامه ريزي براي قبولي در آزمون نمونه دولتي 


1 – اولين قدم قبل از اينکه شروع به برنامه ريزي و نوشتن برنامه کنيد اين است که، براي خود هدف تعيين کنيد و هميشه قبل از اينکه درس خواندن را شروع کنيد به آن هدف فکر کنيد.( مثلا اينکه براي قبولي در فلان رشته و فلان دانشگاه بايد سطح علمي بالايي داشته باشيد و بيشتر از بقيه درس بخوانيد. مطمئنا بعد از مرور هدف با انگيزه بيشتري درس مي خوانيد.)


2 – در محيط آرام و به دور از شلوغي و هرج و مرج و بهم ريختکي مطالعه کنيد تا حواستان پرت نشود.


3 – درس هاي هر روز را همان روز بخوانيد تا درس هاي روي هم انباشته نشوند.


4 – در هر درس نکات مهم و کليدي را يادداشت کنيد و هر چند روز يکبار نکات را مرور کنيد تا فراموشتان نشود.


5 – امتحانات مدرسه به صورت تشريحي براي شما طرح مي شود ولي سوالات آزمون نمونه دولتي تستي است بنابراين هر چند روز يک بار تست را تمرين کنيد


منبع : روش قبولي در مدارس نموه دولتي 99



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : برنامه ,دولتي ,ريزي ,نمونه ,زمان ,کنيد ,برنامه ريزي ,نمونه دولتي ,مدارس نمونه ,اختصاص دهيد ,دانش آموزان ,مدارس نمونه دولتي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش خیاطی آسان Mowlid قیمتی ها وبلاگ فروشگاه gplus جی پلاس آرامش جانم Iraq Rhinoplasty سایت کلاس هشتم آوینی واثقی انواع کيک و دسر و... داستان های بیتا